BINNEN OPVALLEN

START HIER

 

Binnenreclame en Office-Branding geven stijl aan je wanden

.. en niet te vergeten: met raambelettering geef je je ramen ook een extra dimensie. Ga je voor louter decoratief of eerder voor informatief, met freesletters, textielframes, zelfklevende folie, fotobehang en raamfolie geef je een nieuwe en stralende inhoud aan je wanden en ramen.

STIJLVOLLE
FREESLETTERS

Niet enkel letters kunnen we uitfrezen, ook bedrijfslogo, illustraties of ‘placeholders’ – rechtstreeks op de muur gekleefd of stijlvol op een afstandsvoetje. Meer over freesletters en uitgefreesde vormen.


BINNENSIGNALISATIE
WIJST JE DE WEG

Een goede signalisatie is goed voor het humeur, want niets is zo frustrerend als je weg niet vinden. Een succesvolle signailsatie is (discreet) opvallend, duidelijk én mooi in lijn met je huisstijl. Standaard signalisatieborden, flexibele signs, belettering rechtstreeks op de gevel of deur… zoveel is mogelijk.
Laat je inspireren door creatieve signalisatie.


BELETTERING OP WANDEN OF RAAMPARTIJEN

In de wandelgangen worden het ook wel kleefletters of muurstickers genoemd. Heb je geen nood aan een wandvullende afbeelding, dan kan je met inspirerende teksten of kleurrijke afbeeldingen en motieven je wand tot leven brengen.
Bekijk de mogelijkheden van belettering en wandstickers.

EEN VOORKEUR VOOR FOTOBEHANG OF WANDDOEK?

Al gedacht aan de mogelijkheden van een naadloze afbeelding over de hele wand? Of een meer bescheiden wandbekleding, zoals een vervangbare peesdoek, opgespannen in een kader.
Bekijk alle opties voor wandbekleding.


RAAMFOLIES VOOR PRIVACY OF VOOR DE VEILIGHEID

Het meest gekend en geliefd is zandstraalfolie (of zandstraaleffect-folie), maar er is zoveel meer mogelijk: kleurrijke transparante folies, one-way-vision, printfolies en een combinatie van dit allemaal. Daarnaast heb je functionele folies, zoals spiegelfolie, zonwerend en UV-werende folie, en inbraakvertragende folies.
Klik hier voor meer inspirerende voorbeelden van glasfolies.


Niet blijven plakken op deze pagina, mail

design@vegasreclame.com